torstai 25. joulukuuta 2014

KIRJA RAIJA-ANNIKILLE

 Meillä oli Art journal-vaihto RaijaAnnikin kanssa ja tässä esittelen minun hänelle tekemäni kirjan, koska nyt hän on saanut kirjani jo itselleen. Aiheena oli fantasia ja ajatelmat sekä runot. Minä olenkin jo saanut aikaa sitten RaijaAnnikin kirjan ja se löytyy TästäKiitos RaijaAnnikki kirjavaihdosta ja siitä omasta ihanasta kirjastasi, jonka minä sain sinulta. Toivottavasti tykkäät tästä minun tekeleestäni. Tätä oli kiva tehdä!

 Samassa paketissa lähetin hänen varaamansa ATC-kortit. Tein korteille pienen kansion.
Kiitos kun poikkesit blogissani ja kivoja Joulun pyhiä! 

7 kommenttia:

 1. Voi kuinka taas ihanuutta piisaa täällä! Näihin luomuksiisi ei vain kyllästy.

  VastaaPoista
 2. Voi onpa hieno kirja! Aivan upea ja inspiroiva. Onnekas on hän, joka sen on saanut :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa värikkyttä ja kauniita pikku yksityiskohtia kirja pullollaan! Siitä oikein pursuaa elämänilo! Onnellinen on kirjan saaja aivan varmasti!

  VastaaPoista
 4. Nyt pitää ottaa vahvaa kahvia hörppy (klo 2:45) etten ihan pökrää täällä.IIIHHHAANIAA. Tosi mahtava tunnelma ja upeita aiheita ja värejä ja runoja tuossa kirjassasi. Tämä on nyt todellakin taidetta.
  Samoin nuo atc-kortit ja OOOOH tuota kansiota. Mieletöntä, miten ihmeessä osaat? Huippu ihanuuksia

  VastaaPoista
 5. Juu-olen onnekas ja ihailen taitoasi ja tyyliäsi.Oi, saan katsella ja tunnustella sitä mielin määrin.Toivottavasti enkuli ei sentäs pyörtynyt..minäkin siitä selivsin.Vielä on ollu matkaväsymystä.Sain nyt kuitenkin kollaasin tehtyä mutta ei ole niin ihansti kuvattu kuin sinun joten laitan linkin tähän.Atc-sekä kansio yhtä nameja ja se ihana avaimenperä..sanat lopuu..Kiitos...

  VastaaPoista
 6. Kiitos jälleen kerran ihanista kommenteistanne! Kiva kun käytte täällä ja jaksatte kommentoida ;))

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!