tiistai 28. heinäkuuta 2015

UUSI ART JOURNAL

 Innostuin aloittamaan uuden art journalin joka on hieman suurempi kuin aikasempi. Tämä uusi on A4-kokoa ja se on minun lapsena joululahjaksi saama "Luonnon kultainen kirja". Se on kivan kokoinen ja sivuja on valtavasti. Pitää vaan osa sivuista repiä pois jotta kirjasta ei tule liian paksu.

 Tälläinen tuli kansista. Hempeät värit ovat edelleen vaan minulle mieleen ;)


Teinpä tälläisen pohjustuksen myös pienempään Art journaliini. Sitä voin sitten joskus jatkaa kun keksin mitä sivulle kirjoitan tai piirrän. Ihanaa on värien kanssa suihkiä menemään ;))
Kivaa päivää sulle ja kiitos kun poikkesit ♥

9 kommenttia:

 1. Ihania värejä, kesätunnelmaa :)

  VastaaPoista
 2. Hei taas pitkästä aikaa! Ihania juttuja olet tehnyt taas kerran. Itse olen ollut tosiaan tästä blogimaailmasta erossa n. neljä kuukautta. Tuntuu että on pudonnut ihan kärryiltä kaikesta. No mutta katsotaan jospa se tästä vielä aktivoituisi. Mukavaa jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. ihanat sivut, värejä ja roiskintaa.

  VastaaPoista
 4. Ah miten kaunista! Varsinkin tuo vaaleanpunaisen ja turkoosin yhdistelmä on ihan silmiähivelevä. Tosi nättiä jälkeä ja kauniita värejä :)

  VastaaPoista
 5. Aah uusi art journal, mä niin diggaan niistä. Ihania värejä ja taiteiluita myös:)

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniita ja hempeitä värejä ja tosi upea tuo piirustus

  VastaaPoista
 7. Minäkin aloitin uuden kirjan, tosin atc-korteille, mutta tuunaan kirjan niille sopivaksi.
  Sinun värisi ovat hehkuvia ja kauniita, minun tummia ja dramaattisia.
  Kirjastasi on tulossa tosi hieno :-)))

  VastaaPoista
 8. Hienoa ART journalia olet tehnyt, vaan kuinka sinä raaskit repiä sen Luonnon kultaisen kirjan) Itsellänikin oli se kirja lapsena ja sittemmin kadonnut. Nyt olen ajatellut, jos jostain antikvariaatista löytäisin.

  VastaaPoista
 9. Tästä muistiin että oma art journalini on vailla uusia sivuja. Pitääpä alkaa luovaan jotain uutta. Ihanaa päivää ystävä rakas

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!