keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

KIRJEITÄ KAUKAA RAPAKON TAKAA ♥

 Tässäpä esittelen muutamia Pocket Letter Pals-kirjeitä joita olen viimeaikoina saanut postilaatikkooni. Tuo yllä oleva tuli niinkin kaukaa kuin Uusi-Seelannista.

 Tämä kaunis kirje on Debiltä New Yorkista ♥

 
Tämä yllä oleva tuli Kimmieltä Ohiosta ♥
 

Ja tämän hauskan lintuaiheisen sain Jenniferiltä Minnesotasta ♥
Tämän minulle teki Jennifer Indianapoliksesta ♥ Tässäpä näitä tulikin esiteltyä jo vino pino. Toisella kertaa lisää sillä näitähän riittää ja lisää on tulossa ja lähdössä ;))) Ei vaan meinaa ehtiä kaikkea tehdä kun pitää välillä hoitaa huushollia, käydä töissä, ulkoilla ja ja ja....Onneksi viikon päästä alkaa kesäloma ja ehdin ASKARRELLA!!! jeee! ;))
Kivaa iltaa sulle ja kiitos kun poikkesit ;)

7 kommenttia:

 1. Oih, oih, oih...Ihastuksissa katselen

  VastaaPoista
 2. AAAPUA MITEN UPEITA
  Muista ystävä rakas levätä askarteluiltasi. Katsoin, että aikas monta vaihtaria on sinunkin pitänyt näistä upeuksista lähettää

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania nämä PL:t on !!! Kaunista ja ihanaa postia, tämä "villitys" tulee varmasti leviämään kulovalkean tavoin. Olen vähän perehtynyt aiheeseen :)
  Tässä on kyllä loistava idea keksijältä, enkä yhtään ihmettele että tähän koukuttuu.. Ihanaa kun postailet näitä tänne meidän muidenkin iloksi.
  Hyvää loman odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Voi mahoton miten paljon kaikkea ihanaa. Sinulla ollut kova työ, kun olet vaihdokit tehnyt. Lämmintä heinäkuuta koko poppoolle♥

  VastaaPoista
 5. Upeeta... mahtavaa postia. Mukavaa heinäkuuta :-)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!