sunnuntai 30. marraskuuta 2014

JOULUKALENTERIT

Perinteitämme vaalien teemme Lindan kanssa aina toisillemme Adventti-kalenterit. Tässä Lindan minulle tekemä ihanuus!!! Aaah kuinka tuo värimaailma viehättää silmääni ja vie minut jo kevään odotukseen! Linda oli tuunannut tavallisen sähkökynttelikön ja se yhdessä talon mallisen laatikon kanssa muodostavat upean alttarimaisen kokonaisuuden. Kyllä se rakas siskoni vaan keksii upeita juttuja! 


 Jokaiselle päivällä on oma pahvitötterönsä, josta löytyy kuulemma jotain mistä saa "kasata" jonkun jutun...hmmm jänskättää että mikähän siitä oikein muodostuu...tuskin maltan odottaa huomista aamua ja ekaan luukkuun kurkkaamista!


Kiitos miljoonasti systeri-Linda tästä upeasta ja iloisen näköisestä kalenterista!!!


Tässä on minun Lindalle tekemäni kalenteri. Tein tuollaisen pikkuisen kirjasen jossa on pienet taskut ja niissä pieni kortti joka päivälle. Korttien aihe on "Mimman mietteitä ja viisauksia". Mimmahan on Lindan rakas kissa ja hän on sellainen filosofistinen ajattelija-kissa, että pakkohan hänestä oli tehdä tuollaiset "oraakkeli-kortit" ;)
 Kannet on tehty vessapaperirullasta. Aika hyvin kun Lindahan oli käyttänyt vessapaperirullia myöskin omassa kalenterissaan ;)

 Kalenterille tuunasin puisesta kassin mallisesta rasiasta säilytyspaikan. Ajattelin, että tuota laatikkoahan hän voi käyttää esim. kukkien siemenpussien säilytykseen jos haluaa. Siitä tulikin aika keväinen. Joulua tuosta ei tule mieleen vaikka kuinka yrittäisi ;)

 
Tätä kalenteria oli kiva tehdä! Toivottavasti Linda tykkää ;)
Hyvää ensimmäistä Adventtia sinulle ja kiitos kun poikkesit täällä!

9 kommenttia:

 1. Voi, kyllä olette idearikkaita ja taitavia molemmat! Hyvää adventtia ja joulun alusaikaa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunista katseltavaa molemmat kalenterit!! Olette kyllä ihan mielettömän idearikkaita kumpikin! Ja mikä ihana perinne. Oikein ihanaa ja lämmintä adventin aikaa, ja Joulun odotusta sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Oi oi teitä ihanat taiteilijat. Todella rakkaudella tehtyjä molemmat kalenterit.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ensimmäistä adventtia! Joulu hiipii pikkuhiljaa koteihin..

  VastaaPoista
 5. Olette te vaan niin upea sisaruspari! Voi jestas, miten ihania kalentereita!
  tunnelmallista joulukuuta, ihan huomenna jo. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille ihanat Ystävät! Hyvää Joulukuun ekaa!

  VastaaPoista
 7. Sanattomaksi tässä menee, kun katselee teidän tekemiä kalentereita :)
  Ihania juttuja kummallakin!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!