lauantai 22. marraskuuta 2014

IHANAA ATC-POSTIA JAANA H-V:LTÄ JA CASSULTA

Jaana H-V vaihtoi kanssani nämä upeat kortit! Niin ihanat hahmot ja värit sekä iloinen leikittelevä tunnelma on niissä! Kiitos!
 
 Jaana lähetti atc-korttinsa ihanan itsetekemänsä kortin välissä, jossa on pienet taskut näille aarteille sekä extra-materiaaleille.
 Kaunis kansikuva jonka hän on punonut erivärisistä papereista. Upea idea!

"Jazztyttö" 

"Sirkus" 
Jaana on upeasti itse maalannut korttipohjat. Upeat värit ja iloinen fiilis on näissä korteissa!
"Langankerääjä" 


 Extra-materiaalia oli kätketty yhteen lokeroon...kaikkea kivaa pientä...Miljoonasti kiitoksia Jaana näistä upeuksista! Oli ihanaa taas saada vaihtaa kanssasi!


Seuraavaksi upeaa atc-postia Cassulta

 Minä tykkään niiiiin valtavasti Cassun taiteesta ja tyylistä tehdä kaikenlaisia jännittäviä askarteluja, kuten kuvassa yllä voitte nähdä!
 "Elämä, vapaus, Frida"
 
Tämä kortti kolahti minuun välittömästi kun sen näin. Taas on tuttuun upeaan Cassun-tyyliin tehty maalaamalla itse kortipohja. Fridan kuva "häämöttää" kivasti maalikerrosten alta ja tuo kortin nimi on mielestäni hieno ja ajatuksia herättävä.
 
Ihanat suloiset keiju-lapset ilmapallonsa kanssa pyrähtivät kirjeestä pöydälleni. Ihana idea tuo itsetehty ilmapallo!
Lisäksi sain ihanan pikkukirjan, joka on täynnä lintuja ja perhosia! Ai että kun tykkään niistä olennoista! Miljoonat kiitokset Cassulle näistä upeista jutuista!!
Kivaa lauantaita kaikille teille ja kiitos kun poikkesitte täällä kurkkaamassa ;)

6 kommenttia:

 1. Leppoisaa lauantaita sinullekin! Toinen toistaan ihanampia kortteja olet saanut, ja jänniä extroja myös :) Hyvä mieli välittyy tänne asti!

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanaa postia. Väriä ja iloa.

  VastaaPoista
 3. Oi että miten ihanaa postia olet saanut. Leppoisaa laiantaita teille ihanat.

  VastaaPoista
 4. Olet saannut makeeta""postia.Vaude.Kiitos ihanasta kommentista blogissni.Ajattele-kuukauden päästä on joulu.Täällä tuntuu hassulta kun lämmintä on tänään 25 ja aurinko paistaa.Silti on kiva tulla kotiiin.Kuukausi ja rapiat vielä.Terveiset ja hyvää olo sinulle.

  VastaaPoista
 5. ♥oi miten kivaa postia sait! Mukavaa torstai-iltaa Ystävälle!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!