torstai 23. maaliskuuta 2017

PARI TASKUKIRJETTÄ

Tälläisen taskukirjeen lähetin  vaihdossa Annalle Englantiin. Pääsiäinen oli jo mielessäni kun tätä tein ;) Pohjan olen maalaillut itse akryyleillä ja suihkeilla ja pupu on tulostettu netistä ja liimattu pahville sekä koristeltu.

 
Pupu-tyttö ojentaa pienen sydämen ystävälle ♥
 Jääkaappimagneetti palapelinpalasesta
Tekokukista koottu pääsiäiskukka ;)


Tässä fantasia-aiheinen taskukirje, joka on matkannut yhdelle ystävälleni synttäriyllärinä. Minulla oli kepeä kevät mielessäni kun tämän tein. Tuokoon tämä keveyttä ja iloa ystäväni kevääseen ♥

Tänään ja huomenna olenkin taas talvilomalla ja tänään on mitä kaunein auringonpaiste ulkona. Taitaa askartelut jäädä ja lähden pian kävelylle kuuntelemaan lintujen laulua ja imemään soluihini tuota ihanaa aurinkoa! Kivaa loppuviikkoa kaikille teille ihanille ja kiva kun jaksatte poiketa täällä ♥

7 kommenttia:

 1. Voi mahoton sentään miten herkullisia PL:iä olet tehnyt, varmasti saajat ovat tyytyväisiä:) Täällä kanssa ihana auringon paiste ja mei ajattelin lähteä pyörällä kun sen talviteloilta olen jo putsannut:)

  VastaaPoista
 2. Huh onpas superihania molemmat taskukirjeet! Aivan ihana tuo fantasia kuva, niin mystinen ja täynnä kiehtovia yksityiskohtia! Vau. Ja tuo pupuletteri, huokailen täällä vaan ihastuksesta :) Söde kun mikä.
  Letkeitä lomapäiviä sinulle sinne!

  VastaaPoista
 3. OOOHHHH MITÄ IHANUUKSIA. Upea tuo pupunen ja sydän hänellä mukanaan. Aivan täydellisesti ajateltu koko letteri ja apua tuota keijumaailman kauneutta. Upeita molemmat, ja varmasti saajat ovat ikionnellisia.

  VastaaPoista
 4. Upeita lettereitä molemmat, mutta kyllä tuo pupuaiheinen vie suorastaan sydämen!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!