sunnuntai 18. syyskuuta 2016

POCKET LETTER SYNTTÄRILAHJANA

 Tässä uusin "Taskukirjeeni" jonka tein Viltsulle synttärilahjaksi. Eipä puutu väriä ;)
 Tälläisen ihanan italialaisen "Dreamcatcher"-korun löysin kesällä yhdestä putiikista Mäntästä ja ajattelin heti, että Viltsu voisi siitä tykätä ;)

Paljon onnea synttärisankarille ♥ Mukavaa sunnuntaita kaikille ja kiva kun poikkesitte!

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana lahja Viltsulle ja kaikki niin Viltsun väristä ja oloista. Tuo korukin aivan ihanuus ja oi oi noita värikkäitä rusetteja.Olet kyllä ahkeruuden huippu. Viltsu varmasti on ikionnessaan.

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen. Varmasti saaja tykkää :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen. Varmasti saaja tykkää :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana lahja Viltsulle ja kaikki niin Viltsun väristä ja oloista. Tuo korukin aivan ihanuus ja oi oi noita värikkäitä rusetteja.Olet kyllä ahkeruuden huippu. Viltsu varmasti on ikionnessaan.

  VastaaPoista
 5. Ihana lahja-asetelma, värikäs taskukirje härpäkkeineen ja hempeä, kaunis unelmasieppari - koru. Onnea Vitsulle, hän on varmasti iloinen tämän lahjalähetyksen saadessaan :)
  Kivaa sunnuntai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
 6. Olen minä vaan onnen tyttö, kun tämän ihanan paketin sain itselleni! Olin ensin, että ihana se kissamagneetti, sitten paketista löytyi pc ja olin, että ihana myös se palapelimagneetti! Ja kaikki! Koru on nytkin kaulassani ja Kortti sekä pc ovat kaikki niiiin ihania! Kiitos ystäväni!todellakin olen ikionnellinen!

  Kirsi K:lle: Kiitos onnitteluista! susannan lahja oli täynnä yllätyksiä ja en voi muuta kuin ihastella ja hiplailla jokaista härpäkettä yksi kerrallaan. uudestaan ja uudestaan, kuin Teletapit konsanaan. :D

  VastaaPoista
 7. Voi mikä ihanuus! Ja väriä löytyy ja muitakin ihku ihanaisia pikku juttuja:)

  VastaaPoista
 8. Onpa ihana lahja....mä tykkään, HIENO!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!