sunnuntai 21. elokuuta 2016

IHANA ATC-TAPAAMINEN TAMPEREELLA EILEN

 
Eilen oli Tampereella Vapriikin Valssi-ravintolassa hauska ATC-tapaaminen. Tässä potretissa ihanat atc-ystäväni: Aino, Marja-Riitta, Täti punainen, Sanna Saksija, Alice K, Raija-Annikki, Piia, Katja, Manumiina ja Sisko.
 

 Kovalla tohinalla vaihdoimme kortteja ja aika kului kuin siivillä.
 Kun saimme kortit vaihdettua siirryimme vähän sivummalle askartelemaan ;)
 Tässä kuvia vaihdossa saamistani ihanuuksista. Lunakin heti omi kortit itselleen ja tutkii niitä tuossa intensiivisesti ;)
 Eikö olekkin ihania kortteja! Ja kaikki nämä sain itselleni hypisteltäväksi ;) Mikä ihana päivä!
 
Nämä kaksi korttia on yhteisaskartelun tuloksia, eli olimme viiden hengen ryhmissä ja jokainen laittoi oman korttipohjansa eteenpäin seuraavalle ja jokainen lisäsi oman osuutensa korttiin. Tällaiset ihanuudet muodostuivat minun korttipohjiini ;)
 
Ja tässä kuvassa meidän ryhmämme kaikki kortit. Hauskaa oli yhdessä askarrella ja kortit syntyivät tuossa tuokiossa ;) Olisipa korttien tekeminen aina yhtä nopeeta, hih!
 
Tästäpä tuleekin nyt oikein Mega-postaus, nimittäin pakko laittaa tähän samaan juttuun ihana vaihtomme Marja-Riitan kanssa (ei blogia). Meillä oli pocket letter -vaihto ja enpäs osannut arvatakaan kuinka ihanan ja erilaisen spesiaalin pl:n minä tulinkaan saamaan!
 Tässä kirjan kaunis takakansi ja ihanat "härpäkkeet" tuossa sivussa ;)

 Ihania kolmiulotteisia juttuja sivuilla! Vielä on kesää jäljellä ;)
 Marja-Riitta oli tosiaan muotoillut "pocket letterin" tälläiseen kirjan muotoon ja "aarretaskut" on ommeltu joka toiselle sivulle.


 Olen niin samaa mieltä, että elämässä pitää olla bling-blingiä ;)

 Ihanalla samettipohjalla kaunis daami!

 Niin ihana oli tavata Marja-Riitta ja kaikki muut atc-ystävät. Tämä Marja-Riitan ihana ylläri oli kyllä huippu ja olen sitä eilisen päivän hiplannut ja tutkinut yhä uudestaan ja uudestaan. Kiitos miljoonasti tästä ihanuudesta! Lunakin heti tuli tutkimaan että mitäs kivaa täältä löytyykään ;)
 
Minä tein Marja-Riitalle vain tällaisen "perinteisen" mallisen kun en ollut yhtä kekseliäs kuin hän ;) Kiitos vaihdosta ja kiitos kaikille Atc-kamuille ihanasta eilisestä päivästä! ♥♥♥
 
13 kommenttia:

 1. Siinäpä "ryhmä tämä-ihanat askartelijat"kaikki koossa paitsi kuvaaja siellä linssin takana.Ei huolta löytyy sinunkin kuva..Oli mukava taas tavata.Kiitos ihanista vaihdoiista sinulle ja kaikille muillekkin.Aivan hurmaava tuo kirjanen jonka sait.Näillä jaksaa taas eteenpäin.Mukavaa arkea ja uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Heipä hei...toipuminen eilisestä kestää jonkin aikaa..niin mahtavaa oli...kiitos seurasta ja ihanasta letteristä..ja hyvin olet esitellyt minun tekeleeni...illalla olin kai " sykoosissa " kun tuhosin " perästä kuuluu " kirjeen sisällön..7 ATC kortiksi.onkohan tää ihan " täysipäisten " hommaa..????

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellesi, oli todella mukavaa tavata livenä.:)

  VastaaPoista
 4. Mahtavan hieno päivä teillä ystävyksillä ollut eilen! Upea tuo yhteisaskarteluidea! Hieno tapa saada jokaisen kädenjälki kuhunkin korttiin. Marja-Riitan korttikirja mielettömän hienosti tehty ja täynnä ihanuuksia. Sinun letterisi hänelle herkkä ja värikäs. On tässä katselemista ja ihailemista meille blogisi lukijoille :)

  VastaaPoista
 5. ...Ja ihanaa että Lunakin pääsi vähän tunnelmoimaan tuliaisten kanssa :) Luna aina yhtä ihanana kaikissa kuvissa.

  VastaaPoista
 6. OJ! Vad många ATC´s.
  Och rolig träff med andra ATC-tanter. ;-)

  Ha det fint med söta katten!

  VastaaPoista
 7. Iiiik, Ihania kaikki!!! Nyt harmittaa kun en päässyt mukaan. Seuraavalla kerralla tulen vaikka väkisin :D Voi juku juku ja ja ja....

  VastaaPoista
 8. Voi että teillä ollut todella ihana päivä! Oikein näkee kuinka mukavaa teillä olikaan:) Ihania ystäviä ja ihania kortteja ja kuinka persoonallisen letterin sinä saitkaan! Ja sinun letterisi wau! Ja Lunakin sai tutkia;) Kumpa joskus minäkin mukaan kerkeisin:) Kiitos suuresti että jaoit tämän kaiken myös meille muille ♥

  VastaaPoista
 9. Oletpa saanutkin makeaa mahan täydeltä. Olen nyt kuolannut kaikkien blogeissa ihania saaliita ja on aivan huikea tuo sinunkin saalis. Ihanaa, että laitoit osallistujien nimet. Tuttuja nimiä minullekin. Harmitti, etten päässyt mukaan, vastahan tultiin kotiin Titi-talosta ja aika lähellä jo pyörittiin. On ollut ihanan ihanaa varmasti.

  Upea tuo Marja-Riitan kirja. ihania värejä ja kauniit härpäkkeet. Ihanuus myös tuo sinun letteri ja tuo Luna se vasta ihanuus onkin tuolla kaiken kauniin keskellä.

  Varasin sinulle siskoni ikuisesti kortin. Lähetän ensiviikolla kirjeitä maailmalle. Olen menossa huomenna töihin. KÄÄÄKKK. En muista mitään vapaani jälkeen. Varmaan elämä menee sekaisin, kun aloitan taas ajaa pitkää työmatkaa.

  Ihanaa viikkoa teille rakkaat.

  VastaaPoista
 10. Mahtava tapaaminen teillä sielä on ollut!

  VastaaPoista
 11. Teillä on ollut mahtava tapaaminen ja kauniita kortteja kaikki. Tuo pocketletter-kirja on kaunis. Minua vähän harmitti, kun en päässyt mukaan, vaikka "naapurissa" melkein asun. Olin sopinut muuta, mutta ensi kerralla :)

  VastaaPoista
 12. Hienoja kortteja ja tuotoksia puolin ja toisin. Kiva oli tavata ihan livenä ja yhdessä puuhailla.

  VastaaPoista
 13. Tähän sopisi laulaa Putte-possun nimipäivät, eikös vain: meillä kaikilla oli niin mukavaa... Oli ihana tapaaminen ja kiitos vielä kerran kaikista ihanuuksista joita sulta sain!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!