keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

HAUSKA ATC-PÄIVÄ! ♥♥♥

Voi miten ihana päivä olikaan tänään kun sain vieraakseni kaksi upeeta blogi-ystävääni, nimittäin Raija-Annikin ja Jaana H-V:n  ♥ Meillä oli atc-tapaaminen ja siinä sivussa käytiin Wanhan Tehtaan kirppiksellä, syötiin kääretorttua ja vaihdettiin kuulumisia ;)
 Tässä ensin esittelen Jaanan maalaamat upeat kuvat, jotka sain "Taidevaihtoon". Teen hänelle vaihtarit niihin kesän aikana. Tuon vasemman puolimmaisen nimi on "Syke" ja toinen on " Ihana parantava voima". Kauniit, herkät ja voimakkaat kuvat!
 Raija-Annikki oli askarrellut meille kumpaiselle ihanat pikkuiset kirjat ja tässä minulle tehty kirja.
 Takakansi antaa lohtua kun nyt jo alkaa tuntua että kesä on pian ohi...
 Ihania Risto Rasan runoja on joka sivulla...


 Aivan upea pikkuinen kirja! Kiitos ♥♥♥
 Vaihdoimme Atc-kortteja 9 kpl/hlö ja tässä yllä on Jaanalta vaihtamani kortit! Eikö olekkin ihania!!
 Tässä yllä Raija-Annikilta vaihdetut kortit! Niin ihania mixed media-kortteja kaikki! ♥♥♥
 Jaana oli tehnyt meille molemmille upeat kesäkassit! Tämä on ihanin kassi ikinä!!!
 Hän on tulostanut oman atc-korttinsa kuvan kassin päälle!
...ja korujen osista tehnyt kauniin koristeen! Kiitos! ♥
 Minä tein heille taskukirjeet ylläriksi ja tuossa yllä on Raija-Annikille ja alapuolella Jaanalle tekemäni "Pocket letterit" ;)

Kiitos teille ihanat kun kävitte ja tuhannet kiitokset ihanista tuliaisistanne! Toivottavasti viimeistään ensi kesänä taas näemme samoissa merkeissä! ;)

8 kommenttia:

 1. Iik mitä ihanuuksia sivun täydeltä! Ilmankos olit eilen niin innostuneen salaperäinen, kun tälläinen hieno päivä oli tiedossa. Todella ihania vaihtareita ja lahjoja, täytyy ihailla teidän ladyjen luovuutta ja kauneuden tajua. Mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Voi että teillä on ollut ihana päivä ja apua noita ihanuuksia. Ihana tuo valokuvanne. Molemmat vieraasi ovat minullekin tuttuja blogista ja vaihdoista. Ihanaa varmasti käydä siellä kirppiksellä yhdessä.

  Meilläkin alkaa matkakuume nousta. Kohta nähdään ihanaiset siellä.

  VastaaPoista
 3. No juu wau mitä juttuja teillä onkaan ollut! Ihania kortteja, kasseja, koteloita, PL:llää ja kaikkea!!! Varmasti oli mukava päivä ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihana ystäväni.Oli todella upeaa taas vierailla kauniissa kodissasi.Päivä meni kuin siivillä ja mikä ihmeelisitä Lunakin tuli syliini.Saatiin taas inspiratiota moneksi päiväksi.OI,niitä herkkuja-ihana mansikka kakku,nami.Kiitos tuhannesti kaikesta ja suuret halit .

  VastaaPoista
 5. Teillä on ollutkin aivan mahtava päivä. Upeita kortteja vinot pinot :)

  VastaaPoista
 6. Sussu, KIITOS viimeisestä! Kiitos kaikesta, päivä oli tosi kiva. Kiva kun tuliaiseni olivat mieleiset. Vaikka päivä hurahtikin nopeasti niin nautin joka minuutista. Minä päivitän blogiania kun ehdin. Kävin tänä aamuna tekemässä reikihoidon äidilleni kun hän sairastui äkisti, mutta ei mitään hengenhätää.
  Kiitos, kiitos, kiitos vielä kerran sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. perhonen roikkuu jo ikkunalla ;) ja taideteoksesi on jo kehyksissä.

   Poista
 7. Ihana yhteinen päivä teillä ja mahtavia aarteita vaihtoon. Ystävien tapaaminen, antoisat keskustelut, yhteiset kiinnostuksen kohteet, ne antavat niin paljon!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!