perjantai 7. elokuuta 2015

KIRPPISLÖYTÖJEN TUUNAUSTA...

 
Kävin viime viikolla kirppiskierroksella ja ostin sieltä muutamalla eurolla vanhan lasipurkin ja kauhan....
 Halusin tuunata niistä kauniin kynttiläpurkin. Kauhalla on kätevää nostaa kynttilä sytytystä varten ja mikäli se valuu niin kauhasta on helppo puhdistaa valumat pois.

 Nuo pitsiset lasinaluset ja pitsi sekä silkkinauha on myös kirppikseltä. Ihania pieniä löydöksiä tuli hankittua roppakaupalla ja niin halvalla että ihan naurattaa ;))
 Elokuun hämärtyvät illat innostavat sytyttämään kynttilöitä tunnelmaa antamaan. Ihanaa kun tulee taas kynttilöiden polttoaika ;)
 
Tuollaisen söpön vanhan puisen lokerikon löysin myös kirpparilta. Keksin sille käyttötarkoituksen kaukosäädinten kotina olkkarin pöydällä.
 
 Tarvitsin pienen ilmoitustaulun askartelupajaani ja kylän kirppariltahan se löytyi parilla eurolla. Vähän sitä piti uudistaa tietty....

Eli pingotin retrokankaan (vanha tyynyliina, kirppislöytö eurolla) ja maalasin kehykset vaaleanpunaisiksi. Tähän kiinnittelen muistilappusia hyvistä ideoista joita välillä mieleen putkahtaa tai löytyy netin ihmeellisestä maailmasta.
Tässä askartelupöytäni ja tuohon viereen laitoin taulun.
 Tässä muutama kuva hassunhauskasta askartelupajastani ♥
 Siellä saa roikkua viirinauhoja ja kaikenlaista härpäkettä ;)

 Tällä hyllyllä on kaikki vaihdoissa saamani ihanat Art journalit ja hylsykirjat ♥ Joskus jos meinaa inspis olla hakusessa, alan katsella noita taideteoksia ja heti alkaa ideat pulputa ♥
Kiitos kun poikkesit ja kivaa päivää sulle ♥

10 kommenttia:

  1. Pienistä löydöistä iso ilo! Jos ei noin ihanassa huoneessa inspiraatio lennä niin ei sitten missään! :)

    Kiitos samoin, ihanaa vkonloppua sullekin!

    VastaaPoista
  2. Hauskaa nähdä minkälaisessa ympäristössä korttejasi syntyy. Niin levollista ja inspiroivaa. Tuo hylly on ihana, kiva idea pitää saamiansa hylsykirjoja esillä.

    VastaaPoista
  3. Ihana pitsinauha ja vaaleanpunainen kynttilä, onnistuneita ostoksia ja tuunauksia! Todella minäkin odotan elokuun pimeneviä iltoja, on aivan ihanaa poltella kynttilöitä ja tunnelmoida...
    Mukavat kuvat askartelusopestasi jossa luovuus kukkii :)

    VastaaPoista
  4. Loistava ajatus tuo kynttilälyhty kauhalla! Todella hienokin vielä on! Olen arka polttamaan kynttilöitä kun minulla on kissoja, mutta tuollainen iso purkki kyllä suojaisi sen...ei ne koristukset sitten kuumenee liikaa, että on turvallinen? Upea keksintö! Wau!!!

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihana ja kekseliäs idea tuo kynttilä juttu on ja jälleen niin upeasti toteutettu:) Hyvä löytö myös puinen lokerikko ja nuo kaukkarit sopivat siihen kuin nenä päähän;) Ilmoitustaulu myös hyvä idea ja ihan sinun näköisesi (täällä tarvis kanssa tuollaista, mulla muistilaput pitkin pöytää) ja aah tuo sinun askartelupajasi, ihana, ihana, ihana, kyllä tuolla ideat lentää. Ihanaa viikonloppua sinne♥

    VastaaPoista
  6. Ihana tunnelmallinen kynttiläpurnukka ja pinkit koristeet tietenkin Sussumaiseen tapaan. Upea myös tuo retrotaulu. Ihana kangas ja tuohon tauluun on kiva ispiksiä tallennella. Kirpparit ovat oikeita aarreaittoja. Tuokin kaken koti on kaunis ja apua noita pieniä kangassydämiä. Olet ollut tosi luova. Tuo askartelusoppesi on inspiroiva paikka tehdä näitä ihanuuksia.

    VastaaPoista
  7. Todellakin, eipä ole varmaan kauan inspis kateissa noin kauniissa ja inspiroivassa huoneessa.
    Huippu idea tuo kynttilälyhty purkista, niin ihanaa pinkkiä.

    VastaaPoista
  8. Yhdyn edellisiin! Minun silmää hiveli myös kauha+lasipurkki ja niiiiiin sievä huone!

    VastaaPoista
  9. Wau, wau ja wau...vielä kerran wau!!

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!