keskiviikko 1. lokakuuta 2014

"VINTAGE-CIRCUS" ATC-VAIHTO

 ATC-vaihtokaverini Tarja (hänellä ei ole blogia eli en voi sitä linkittää) ehdotti sirkus-atc-vaihtoa kanssani. Hänellä oli sirkus-aiheiset atc:t,  joille hän oli tehnyt säilytysrasiankin itse eikä halunnut hajottaa sarjaa. Minähän tykkään sirkuksesta aiheena paljon joten ei tarvinnut kahta kertaa pyytää;) Tässä kuvat hänen tekemästään rasiasta sekä viisi upeaa korttia! Kortit ovat ihanan kolmiulotteiset, mutta se ei näistä kuvistani vaan oikein näy. Upeat kortit!
Lisäksi sain häneltä tämän kauniin itsetehdyn tyttö-kortin sekä ihania extroja. Kiitos Tarja taas tästä kivasta vaihdosta!

Seuraavaksi esittelen omat korttini, jotka vaihdoin hänelle:

 Teinpä omille korteilleni pienen taskullisen säilytyskirjasen yllärinä. Netistä tulostin kuvat ja reunaan liimasin vähän punaista pallonauhaa. Sivut on tehty ompelemalla tapeteista pienet taskut, joihin kortit sujahtavat ja kansipahvit on kissanruokapaketista ;)

Mukavaa aurinkoista keskiviikko-iltaa ja kiitos kun piipahdit täällä sirkuksessamme ;))

3 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanaa sirkus-iloittelua näistä korteista välittyy! Ihanasti sirkuksen mystisyys ja kiehtovuus tulee kyllä esille näistä teidän kummankin korteista. Ja tuo Tarjan säilytysrasia ja sinun tekemä säilytyskirja on kuin piste iin päällä :)

  VastaaPoista
 2. JESTAS MITEN UPEITA JA HAUSKOJA
  Ihanat rasiat, kortit ja nuo koristeet,ja kaikki ihanan ihanat `härpäkkeet`.
  Olette kyllä taitavia molemmat.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on tosi upeita. Kiitos kommentista ja kyllä kiinnostaa kovast se vaihtoi.Onko sinulla aihetta mielessäsi,

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!