keskiviikko 20. elokuuta 2014

SUPER-HYPER-MEGA-POSTAUS


Tässä tule super-hyper-mega-postaus minun omista atc-korteistani vuoden ajalta! Teetin nimittäin Ifolor-kirjan kaikista korteistani ja 60 sivuinen eepos siitä tuli. Nyt voin muistella millaisia kortteja olen vuoden aikana tehnyt, koska ei niitä tule tietokoneelta katseltua. Tavallaan se on sellainen vuosikirja ;) 

Kiitos kun kävit täällä ja jaksoit rullata tänne asti! ;DD Kivaa loppuviikkoa!

18 kommenttia:

 1. Jestas miten upea ja ihana idea. Ihanaa katseltavaa. Ihmeellistä, että korttien tekemisen muistaa jälkeenpäin, jopa valaistuksen kun korttia teki, kun näkee korttinsa. Itsekin olen miettinyt, että korttini lentävät maailman tuuliin ja vaikka ne jäävät blogiin, on niitä vaikea ruveta etsimään. Marja saa kyllä auttaa minua, että minäkin saisin omat korttini järjestykseen. Kyllä osaakin olla hienoja sivuja tuossa sinun kirjassasi. Kiitos iheasta ihanainen soulsyster.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Enkuli! Mulla on ollut pitkään ajatus, että teen tuollaisen kirjan. Taisin nähdä Jaana H-V:llä myös sellaisen hänen omista korteistaan ja se vielä vahvisti ajatusta että se olisi kiva juttu! Suosittelen ;)

   Poista
 2. Upea kuvakirja! Kirjaa on hieno selata vuosienkin päästä ja muistella mitä juttuja kuhunkin korttiin liittyy.
  Minullakin on ollut mietinnässä, mutta olen tosi huono saattamaan ideoitani käytäntöön asti. Laiskuus tai sitten ideoin niin paljon, että ongelma johtuukin siitä. Nyt voin tämän loppuvuoden syyttää putkiremonttia kaikesta tekemättömyydestä:)

  VastaaPoista
 3. Vaikuttavan näköinen opus :) Minäkin olen ajatusta omasta korttikirjasta pyöritellyt mielessäni siitä lähtien, kun Jaana julkaisi omansa, mutta en ole päässyt ajatusta pidemmälle...

  VastaaPoista
 4. Voi miten houkuttava juttu, tuo on siis tosi hieno. On sitä ihana hipeltää;)

  VastaaPoista
 5. Ooh miten ihania kortteja olet tehnyt, ja mahtava idea ja toteutus koostaa niistä kuvakirja! Lunankin nimi siellä vilahteli :)
  Upea postaus ja upea kirja!

  t.Kirsi

  VastaaPoista
 6. OOOOH! -Sanaton, ihastunut huokaus-

  VastaaPoista
 7. Ihana kirja ja hieno keksintö tehdä kortit kirjaksi ! Mulle muuten käy se vaihto ja laitoin tuonne vapaisiin ATC kortteihisi jo varauksenkin parista kortista ja sähköp. osoitteeni...

  terv Hane

  VastaaPoista
 8. KIITOS teille kaikille ihanaisille kommeteistanne! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Wau! Upeita korttej ja ihana kirja!

  VastaaPoista
 10. Mahtava idea ja upean kaunis kirja!

  VastaaPoista
 11. Olet kyllä paljon tehnyt! Minullakin on tulollansa toinen atc-kirja ifolorilta ;) Eikö ollutkin kiva tehdä tuota kirjaa?
  Minä kävin helmientalolla äitini kanssa, mutta ajankohta oli toinen, kun sairastuin silloin kun sinne päin piti ekan kerran tulla. Mutt, ehkä me vielä joskus tavataan livenä ;)

  VastaaPoista
 12. Huikea kirja. Siinä kortit säilyy.

  VastaaPoista
 13. Siis ihana idea ja upea kirja. Pitää tehdä oma ehdottomasti. Vielä kysyisin jotta mikä valinta sulla on ollut kun en itse löydä 9 kuvan pohjaa??

  VastaaPoista
 14. Upea kirja ja niiiin paljon kauniita atc-kortteja. Taidokasta ja kaunista taidetta :-)

  VastaaPoista
 15. Voi tavaton, kuinka upeita kortteja. Kirja itselle muistoksi on mahtavan hyvä idea.

  VastaaPoista
 16. wau mikä ihana blogi täältä löytyikään. Todella hieno idea tehdä kirja korteista. Upeita atc-kortteja oletkin tehnyt. Nyt jatkan blogisi salaisuuksien tutkimista. Tänne postaukseen tulin melkein samantien kun "sisään pääsin" blogiisi. Ja tervetuloa vastavierailulle mun blogiin. Itse aloitin atc-korttien tekemisen vasta kuukausi sitten, mutta nyt on kasassa jo yli 60

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!