lauantai 21. kesäkuuta 2014

LUNAN JUHANNUS JA IHANAT TULIAISET

 
Luna-kisu tykkää hääräillä saunatuvalla ja kytätä hiiriä. Viimeviikolla hän saikin kiinni pienen hiiren ja ryntäili sen perässä ja minä kisun perässä. Hiiri pääsi onneksi vahingoittumattomana karkuun ja livahti lattian kolosta turvaan. 
 

 Välillä piti levätä omassa prinsessa-katoksessa jonka hän on ominut itselleen.



Unohdin eilisestä postauksestani kuvat ihanista tuliaisista, jotka saimme Juhannus tervehdyksenä. Kotipoppoo, eli äiti ja isä, toi Harrille hienon kokinlakin ja äitini oli kutonut meille molemmille ihanat sukat. Niitä tuolla saunatuvalla kyllä tarvitaankin kun siellä on vielä aika vilpoista. Linda-systerini oli löytänyt meille kirpparilta ihania löytöjä! Saimme tuollaisen "Herkkuvadin" joka sisälsi mm. kahvia, suklaata, olutta ja kisun herkkuja sekä nämä alla olevat ihanat jutut....

 Tämä emalivati on aivan ihanan värinen. Minä kerään vanhoja emalisia kippoja ja vateja jos niitä eteen sattuu, eli aivan ihana lahja!
 
 Aivan ihanan värinen on tämä patalappu, jonka hän löysi myös kirpparilta. Upeet värit ja kaunis muoto. Tätä ei raaski käyttää vaan tulee keittiön koristeeksi ;)
Ihanat lapaset joita olen itsekin tuolla kirppiksellä hipelöinyt! Lindapas se sitten meni ostamaan ne mulle. Kyllä säät onkin olleet hieman koleat viimeaikoina joten näille voipi olla käyttöä jopa kesällä ;) Eilen baarista kotiin kävellessä nämä olisivat olleet tarpeen, oli meinaan sen verran kolea keskikesän yö ;) Kiitos vielä näistä ihanista tuliaisista! Hyvää Juhannuspäivää kaikille!

6 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana maja-pilvi-paratiisi Lunalla onkaan!

    VastaaPoista
  2. Tosiaan Luna on ihan aito prinsessa - osaa ottaa kauniit paikat omakseen :) Hänhän on kuin filmitähti kun poseeraa siellä pitsien keskellä, mahtava kuvakollaasi Lunasta!
    Toi emalivati on tosi kaunis, hempeä ja ihana kukkakuvio pohjassa. Minulla on myös keittiön kaapissa emalimukeja ja vateja, myöskin ostan niitä aina kirpparilta jos eteen sattuu. Niitä keräilee varmaan nykyään aika moni, mutta onneksi aina välillä tekee löydön ja sehän on juhlavaa se..

    t.Kirsi

    VastaaPoista
  3. Ihanat tuliaiset olette saaneet. Lapaset ovat tosi suloiset :)
    Meillä oli juhannusvieraana Pikkuveli-kissa, jolla oli myös omat hiirileikkinsä. Hiiri ei päässyt karkuun ...

    VastaaPoista
  4. Tuo Luna on kyllä niin ihana:) Ihanat tuliaiset sait. Laitoin sinulle sähköpostia siitä kortti vaihdosta:)

    VastaaPoista
  5. No onpa Luna ihana kisu ja aivan ihana prinsessakatos hänellä kyllä on! Kyllä oli juhannus kylmä, tuollaiset lapaset kelpaisi tännekin. Mukavaa arkea...

    VastaaPoista
  6. Kyllä kai oikea prinsessa paikkansa tietää... pakko siinä on tylliä ainakin olla. Upeita myökin nuo tuliaiset. Ihastuin tuohon emalivatiin kympillä. Ja aivan kuin tuon patalapun olisi tehnyt sama tekijä kuin minunkin aarteeni. Arvaa vain raskinko käyttää. Tulee nimittäin koristamaan ja antamaan värivoimaa keittiöömme.

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!