sunnuntai 18. toukokuuta 2014

"Namu"-pyörä ja kirppislöytöjä ym...

 
Arvatkaas kenen karkki tämä polkupyörä on?! No meikä plikan tietty! Harri sen kunnosti minulle roskiksesta hamstraamistaan polkupyörän osista. Meni sitten kysymään minulta, että minkäs värisen siitä haluat ja joutui sitten hommaamaan muutamia erinäisiä ja erivärisiä spraymaaleja ;)
 

Minä annoin pyörälle nimeksi "NAMU" sillä onhan se aika karkki, vai mitä?
Kyllä tällä kelpaa kyläkauppaan ja uimarannalle huristella ;)

 Harri päällysti vahakankaalla satulankin uusiksi...

 Tässä pieni asetelma olkkarin pöydältämme tältä illalta. Kyllä nuo valkovuokot ovat sitten kauniita kevään kukkia! Meidän pihalla niitä kasvaa siellä sun täällä ja todella paljon.

 Tässäpä viimeviikkoinen kirppislöydös. 3 euroa maksoi tuo ihanainen lampunvarjostin! Eipä tarvinnut paljoa miettiä että ostanko vaiko enkö ;)
 Tämän nahkaisen kaulakorun löysin meidän omalta Wanhan Tehtaan -kirppikseltä 2 eurolla. Tuli mieleen inkkari-tyyli ja siitä pidän kovasti.
Meidän pienokainen Luna väsähti kun kävimme vähän autoillen Linda-siskoni pihamaata ja puutarhaa katsomassa. Siellä oli niin paljon kaikkea uutta ja jännää haisteltavaa, että pikkukisu aivan väsähti. Lämmintä ja aurinkoista viikonalkua teille kaikille Ihanaisille!

11 kommenttia:

  1. On se vaan aika namu. ;) Kiva kun kävitte lunan kanssa! Eipä Mimmakaan tuntunut olevan moksiskaan, tuli vaan kiireesti syliin kiehnäämään. Tässä se kilikello mikä sopisi sun uuteen pyörään: http://www.colore.fi/pyorankello-queen-fucking-everything-p-3326.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Täytyy kyllä tilata ;) Minähän olen juuri tuollainen "Queen of fucking everything" heh heee ;DDD

      Poista
  2. Namu tosiaankin! Kaunis pyörä!
    suloisia ostoksiakin olet tehnyt.
    Voi pientä Lunaa. Lepo on hyväksi välillä, itsekullekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Viltsu! Minäkin olin eilen aivan väsyksissä ja menin ennen yheksää nukuu ;)

      Poista
  3. No jopa onkin karkkipyöra ja syötävän ihana. On sinulla vaan taitava ukkeli.
    Ihana tuo löytämäsi koru ja oi oi tuota pikkukulkijaa. Herkulliseltä näyttää pikkuisen söpöliinin uni. Ihanaa viikkoa rakas sielunsisareni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Enkuli ;) Juu meidän Pehtoori on taitava hemmo ;D

      Poista
  4. Todella nami tuo pyörä ja ihan sinun väreissä :) Varmasti saa monia ihailevia katseita osakseen kun kauppaan tai rantsuun sillä pyöräilet.
    Onnistuineita kirppislöytöjä myös olet tehnyt, upea varsinkin se lampunvarjostin. Ja paras kuva oli viimeisenä eli Luna kisuliini, NIIN sööttinä siinä, varmaan näki unta kaikista uusista elämyksistä :) Ihana kisu.

    t.Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kirsi ;) Juu kyllä sitä on jo ihasteltu kovasti. Hihii! Kivaa päivää!

      Poista
  5. Aivan älyttömän upea pyörä! Tuon löytää helposti muiden joukosta pyörätelineestä :) Oma hopeanvärinen tuntuu nyt vähän tylsältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii! Kiitti Paula ;) Ei muuta kuin tuunaamaan vaan!

      Poista
  6. Voi mikä ihana polkupyörä, karkilta se näyttää :) Kukkapenkistä tulee tosi kaunis, kunha kukat siihen istutat :) Lämpimiä ja aurinkoisia päiviä sinulle :)

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!