perjantai 14. helmikuuta 2014

YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJAT


Oi oi kun minua on hemmoteltu tänään Ystävänpäivänä! Sain niin paljon kaikkea ihanaa ystäviltä mm. suklaata, viiniä, lahjakorttia, kortteja, kukkia yms. Mutta tämä lahja on ihan pakko laittaa näytille kun se on niin äärettömän ihana HERKKU!!! Nimittäin upea taiteilija-siskoni Linda oli loihtinut minulle aivan uskomattoman ihanan lahjan! Nämä ihanaiset pinkit huopatossukat sain häneltä. Kyllä näillä kelpaa hipsutella kotona ;)
Lisäksi sain tämän uskomattoman ihanan atc-kortti kirjan! Sisällä ihanat Luna-atc:t ;)Tässä Luna-atc:t esittelyssä. Suloisia...

 "Kaunis kuin morsian"
"Malttamaton"
 
 "Perhosvaikutus"
 "Ken on maassa kaunehin"

Tässä kirjan takakansi. Upeus kerrassaan! 
Niin ihanasti oli Linda paketoinutkin koko lahjan. Ylväs Onnentuoja Prinssi-sammakkokin
oli paketin päällä odottamassa suudelmaa...


Lisäksi paketti sisälsi muutakin ihanaa kuten upeita ääriviivatarroja ja Lunalle herkkupaloja pussillisen sekä siili-lelun. Luna ei heti innostunut lelusta koska se säikähti kun siitä kuului ääntä. Minä marinoin sen kuivatulla mirrinmintulla niin johan pelko unohtui ja hän nappasi sen kädestäni yhdellä salaman nopealla tassun heilautuksella kuin sanoen, että anna tänne se on mun! ;D Suuret kiitokset Linda tästä ihanasta lahjasta!!! Kyllä minä hipelöin tämän illan tuota upeata kirjaa ja kortteja!
Ihanaa Ystävänpäivää kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kullä huomaan, että olet suuresti rakastettu ihana sielunsisareni. Ihanat lahjat!

    VastaaPoista
  2. Sulla on ihana sisko! Niin suloiset lahjat, oih!!

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!