maanantai 27. tammikuuta 2014

ARTJOURNALIIN PARI UUTTA SIVUA


 


Tässä muutama kuva keväistä värienergiaa katseltavaksi. Piti tehdä tälläinen terapoiva väliaskartelu kun en muuta saanut aikaiseksi. Värimaailma on edelleen tuohon keltaiseen, vaaleanvihreään ja vaaleanpunaiseen kääntyvä ;) Näiden sivujen nimi voisi olla "Dreaming of spring". Oi kun pian kuulisi jo keltasirkun laulua...

14 kommenttia:

 1. Kiitos kiitos kommentistasi. Pidän sinun tyylistäsi myös. Rikkaus on se, että jokaisella on oma tyyli, pitää nauttia ja pitää hauskaa kun askartelee ja antaa mennä:) Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ihanat ja keväiset sivut. Minulla on jo vieroitusoireet, koska en ehdi askarrella mitään. Ihanaa, että lähetät minulle viinipullonkorkkeja, ettei tarvitse itse ruveta "tissuttelemaan". Minäkin yritän laittaa sinun korttisi tulemaan illalla. Onneksi helmikuussa työt helpottaa - luultavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo mä illalla olin ihan tiltissä kun teki mieli askarrella, mutta en tiennyt yhtään että mitä. No sitten päätin että pari sivua pitää töhriä artjournaliin niin ei tule vieroitusoireita ;)) No hyvä jos sulla töiden paljous vähän helpottaisi, sillä ei oo kiva jos kaikki aika menee vaan työhön.

   Poista
 3. Onpas kaunis lintu. sinun blogia katsellessa herää into kokeilla sitä sun tätä aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kiva jos onnistun innostamaan ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! En muuten löytänyt Keskiseltä sopivan kokoista kirja-aihiota, mutta minäpäs valmistan sen sitten itse ;D Mutta palataan siihen sitten kun laitat viestiä aiheesta...kivaa päivää!

   Poista
 5. ♥tässä oli keväistä terapiaa tännekkin,kiitos♥

  VastaaPoista
 6. KIITOS RAKAS YSTÄVÄNI Minua lämmitti tänään upeat korttisi, korkkisi ja Mimosón ja Marjan sudet. KIITOS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä ihanainen! Kiva kun tykkäsit <3

   Poista
 7. Hei Susanna! Pakko oli tulla vielä tänne sinunkin blogiisi kiittämään ihan henkilökohtaisesti, aivan ihanasti olit ajatellut kun lähetit minulle ja Mimosalle sen susitaulun, se on täydellinen! Olen tosi liikuttunut kun muistit meitä, vieraita ihmisiä sillä tavalla <3 Maailma saisi olla täynnä sinunlaisiasi ihmisiä, ihanaa kun äidillä on noin ihana ystävä. Kävin ihailemassa kättesi töitä, erityisesti syvälliset taulusi ja taiteesi koskettivat minua, olet hurjan lahjakas. Oikein ihanaa ja aurinkoista kevättä sinulle Susanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marja! Ilo on minun puolellani. Oli vaan pakko ostaa se teille kun kirpparilla tuli vastaan! Kävin katsomassa sinun blogiasi ja portfoliotasi ja sinähän olet vaatesuunnittelija! WAU! Mä olen aina silloin tenavana haaveillut siitä ammatista, mutta jostain syystä se haave jäi ja minusta tuli "konttorirotta" ;))
   Taidattekin olla mun "sielunsisariani" koko naisväki kun tykätään niin samoista asioista ;) Kerrohan Mimosalle paljon terveisiä ja mukavaa kevättä koko teidän poppoolle! <3

   Poista

Kiitän kommentistasi!