keskiviikko 11. syyskuuta 2013

VOITTOPOSTIA JA LUNAN "KISSANPÄIVÄT" Tänään sain taas kivaa postia! Tulipa Kotilaiskalta minulle voittamani elokuun kierrätyshaasteen voitto. Kaunis kierrätysmatskuista tehty kortti! Hän oli lisäksi tehnyt minulle tuollaisen ihanan kisu-onnittelukortin! Siinähän on aivan kuin meidän Luna-neitomme! Kiitokset kivoista korteista! 


Tänään tuli 2 vuotta täyteen kun Luna-prinsessa muutti meille asumaan. Sitä juhlittiinkin kakun voimin. Luna sai upeita leluja ja herkkuja. Paras lelu oli Linda-kummitädiltä saatu pallo jossa oli kissanminttua. Sitäpä hän tässä heti meni lahjapussista hakemaan...

 Näin makoisalta mirrinminttu maistui ja lelut kelpasivat. Lunalla oli kiva päivä ja niin myös meillä muilla kun saimme "pienen lapsen" iloa katsella ;)

8 kommenttia:

 1. Ihana Luna! Hän on niiin samannäköinen kuin meidän Eetu, voisi olla pikkusisko:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä häntä vaikka olisikin ;) Hyrisevät terveiset Lunalta Eetulle ;)

   Poista
 2. Ihana Luna. Hänellä on sama synttäripäivä kuin ukkelillani. Onnea heille molemmille ja sylin täydeltä haleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea ukkelillesi myös ;) Lunan "oikeata" syntymäpäivää kun en tiedä niin pidämme tämän muuttopäivän sellaisena ;) Luna lähettää sinne teille hyrräävät terrrrrveiset ;)

   Poista
 3. Olipa meillä muillakin makoisat herkut, kiitos vaan emännälle kahvitteluista! :) Ja Lunalle hurmaavasta esiintymisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Kiitos upeista lahjoista! Kyllä piti illalla leikkiä kovasti ;)

   Poista
 4. Onnea Lunalle! Ihana pallo onkin!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!