sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

LISÄÄ PUKKAA KORTTEJA...Tässäpä hetki sitten valmistuneet vapaat ATC-kortit...

"Elämän värit" VARATTU


 "Keinu"

 "Ikuinen elämä" VARATTU

 "Äiti Maria" VARATTU

 "Uudet kengät"

 "Runsaus II"

 "Naamio I ja II" VARATTU MOLEMMAT
 "Naamio I" VARATTU

"Naamio II" VARATTU"Äiti ja lapsi"

7 kommenttia:

 1. IIIK miten upeita. Minä haluaisin kaikki, mitta varaisin Äiti Marian. Olet sinä kyllä tuottelias ja taitava. Ihanaa päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Minäpäs laitan sun kirjekuoreesi tuonkin kortin ;) Kivaa päivää sulle myös ;)Mä illemmalla kotona tsiigaan sun korttejasi taas ;)

   Poista
 2. APUWA! enää en voi pitää näppejäni kurissa! Läps, läps, ei tehoa!!!
  Elämän värit, ikuinen elämä, naamio 1 ja 2.
  Minulla jo on niin paljon ideoita ja inspiraatiota noiden korttien suhteen runoilla! Minun lienee pakko aloittaa kohta sinulta oma runokokokelma. :D
  Saanko nuo?! Saanko?! Ja todellakin, teen kyllä lisää vaihtareita, jos haluat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Kiva kun ideoita pulppuilee! Sittenhän nämä minun korttini eivät ole turhaan tehtyjä ;) Innolla odotan että saan lukea runojasi lisää. Sinä kerkesit varaamaan ennen Cassua tuon ikuinen elämä joten saat sen ja nuo muut myös. Minä katson illalla sun blogistasi vaihtarit ;) Palataan illemmalla astialle...

   Poista
 3. Sinun kommenttisi blogissani: "Tervehdys Kristallihelmi-blogista. Olisiko "Hei sun heiluvilles"-kortti vaihdettavissa? Onko sulla jossain nähtävillä mitkä kaikki on vapaana? Sulla on hyvä tyyli noissa korteissa ;) Tykkään kovasti." Kiitos kommentista ja kyllä ko. kortti on vapaana ja ei minulla ei ole nähtävillä vapaita korttejani. Pääasiassa lähes kaikki kortit jotka sivuillani näet ovat vapaana, koska olen tosi vähän vaihdellut korttejani. Lähinnä pidän itselläni esim. v. 2012 TTM-haasteeseen tekemäni kortit, mutta muut ovat neuvoteltavissa.Mutta tosiaan jos haluat tuon kortin niin mielelläni vaihtaisin sen tuohon "Ikuinen elämä"-korttiin. Osoitteita voidaan vaihtaa sähköpostitse eikö? Eli os. on carita.oksa(at)elisanet.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Cassu! Ihanaa olisi vaihtaa se sun korttisi, mutta nyt olikin käynyt niin, että Vilimarika ehti pikkuisen ennemmin (klo 9.36)varaamaan tuon "ikuinen elämä"-kortin ;) Tehdäänkö niin, että väsäilen sulle ainakin melkein samanlaisen ja jos kelpuutat sen niin sitten vaihdetaan? ;) Mä laitan sulle s-postia kun saan kortin tehtyä ;)

   Poista
  2. Sovitaan niin! Odottelen sähkistä. Ensi viikon olen reissussa joten en ole sähköpostin päässä mutta viim. ensi pe taas paikalla.

   Poista

Kiitän kommentistasi!