keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

JA TAAS YHDEN VUODEN VANHEMPANA JA VIISAAMPANA?

 
Tänään oli sitten semmoinen päivä, jolloin vanhenemisahdistustani lievennettiin herkuin ja lahjoin ;)) Minähän olen ollut nyt kuukauden verran "karppaaja" ja olen vältellyt herkkuja. Tänään synttärieni johdosta annoin periksi sen verran että ostin isännälle ja itselleni hyvät leivokset. Enpä pystynyt syömään edes puoliakaan tästä herkullisesta mutakakusta kun olen tottunut viimeaikoina vähän terveellisempään ravintoon ;)

 Linda systerini tietää tämän terveysintoiluni ja hänpäs osasikin ostaa minulle oikean täsmälahjan!
Nimittäin tämän blenderin, jonka nimi on osuvasti "Suntrap" eli aurinkoansa ;) Tuo vihreä on kätevä smoothie muki...hehhee! Hyvä "nokkamuki" meikäläiselle joka on muutaman kerran pessyt valkoiset sohvanpäälliset kun vähän lasista läikähti...hih!

 Tämän ihanan lahjakassin oli Linda itse tuunannut! Tykkäänhän Hello Kitty'stä. Sisällä oli aarteita Lunalle ja minulle ;)
 Ihana Indiskan muki ja kuohujuomaa. Kauniit kukat ovat äidiltä ja isältä.
 Tässä ihanien ystävien tämänpäiväisiä muistamisia. Eila se haluaa minut koukuttaa tähän väritysmaniaan ;) ja Birgitta antoi söpön pöllö-pussukan, josta taitaakin tulla säilytyspussi noille kynille ;)
 Omalta kullalta sain näin kauniin ja hempeän kukkakimpun ♥♥

Kiitos ihanista muistamisista rakkaille läheisille! ♥ Ei tämä vanheneminen olekaan niin kurjaa ollenkaan... ;DD Kivaa päivää sinulle!

lauantai 26. maaliskuuta 2016

MINI JUNK JOURNAL KIRJOJA

 Eilen taas vaihteeksi askartelin näiden pienten kirjojen kanssa ;) Noita aiemmin tekemiäni vähän tuunasin lisää ja kaksi kirjaa on täysin uusia.
Varattu Marja-Riitalle



Varattu Silkulle
Näihinhän olen käyttänyt kaikenlaista paperisälää mitä on jäänyt jäljelle askarteluissa, eli ns. roskia. Varsinaisestihan tuo "Junk journal" tarkoittaa sellaista kirjaa joka on tehty esim. mainoksista ja "roskapaperista". Nämä ovat tosiaankin pikkuisia kirjoja, eli noin kämmenen kokoisia. Jos haluat vaihtaa kanssani tälläistä niin kerro minkä haluaisit vaihtariksi ;)
Luna-prinsessa lähettää kaikille hyvää lauantaita! ♥

perjantai 25. maaliskuuta 2016

"TRAVELERS NOTEBOOK"

 Tässä esittelen "Travelers notebook"-kirjan, jonka tein Jaanalle kiitokseksi kun hän lähetti minulle ison kasan askartelumateriaaleja. Kannet leikkasin vanhasta matkalaukusta...

 Härpäkettä pitää näkyä tietty kun kannet on noin neutraalit ;)

 Tein kirjaan kolme pientä vihkoa ja taskun johon voi laittaa muistilappuja tms.








Näitä muistikirjoja on kiva tehdä. On kätevää kun voi vaihtaa näiden tilalle aina toisenlaisen ja mukaan mahtuu myös pieni kalenteri. Kiitos Jaana siitä aarrelähetyksestäsi vielä kerran! Mukavaa Pääsiäisen aikaa kaikille! ♥

torstai 24. maaliskuuta 2016

SILKULTA IHANAA POSTIA

 SILKULTA sain aivan uskomattoman ihanan yllätyksen! Hän halusi minulle tehdä kiitokseksi arpajaisvoitostaan tälläisen pikkuisen "Junk journal"-kirjan.
 Hellyyttävän suloinen ja hauska hattu oli korttina mukana ;)
 Taattua innovatiivista ja taiteellista Silkku-laatua!!! ;) Ihana!
 Pieni suuri kirja jota olen aukonut ja tutkinut jo moneen otteeseen ;)

 Upeat kannet tietenkin!
 Tässä kuvia ihanista vintage-sivuista! Hän on värjännyt sivut teellä ja ovatkin juuri täydellisen vintagen väriset!







Hihhii! Ihana sammakko!






Aivan valtavan ihana yllätys oli tämä! Kiitos miljoonasti Silkku kun piristit päivääni! ♥